Elkészítés: A megtisztított pórét 8 cm-es darabokra vágjuk.
Az egyik fokhagymát gerezdekre szedjük, és a gerezdeket hosszában félbevágjuk. Az oregánót kevés kivételével felaprítjuk.
A tarját hegyes késsel sűrűn 1 cm mélyen megszurkáljuk, és a fél fokhagymagerezdeket a nyílásokba tömjük. A húst sóval, borssal bedörzsöljük.
A vajat megolvasztjuk, beleszórjuk a pórét és a maradék fokhagymát, s megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és tűzálló tálba rakjuk. Ráhelyezzük a húst, megszórjuk az oregánóval, majd alufóliával légmentesen letakarjuk.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 2 órán át sütjük. A félretett oregánólevelekkel díszítjük. Kenyérrel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.