Elkészítés: A sót elkeverem a citrom levével, és bedörzsölöm vele a halat. A só segít, hogy a felesleges víz távozzon a halból. Hagyom legalább fél órát pácolódni, de ha van időnk, egész éjszakán át is pihenhet a sós citromban.
Füstölés előtt lemosom a pácot és szárazra törlöm a halat.
A wok alját alufóliával kibélelem, és rászórom a bükkfa fűrészport, a tűzhelyet a legnagyobb fokozaton bekapcsolom, és hagyom, hogy melegedjen pár percig.
Ha már füstölög a fa, a halat grillrácsra téve beteszem a wokba, lefedem. Már csak várni kell a finom ízletes falatokra, úgy fél óra múlva kész is.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.