Elkészítés: A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a mustárt és a zúzott fokhagymát vagy fokhagymakrémet az olajjal összekeverjük. Alaposan a hússzeletekbe dörzsöljük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, gyûrûire szedjük, a bárd lapjával szétnyomott borókabogyóval összekeverjük, majd a húst ezzel egymásra rétegezve alufóliába csomagoljuk. Hûtôszekrényben 1 éjszakán át pihentetjük.
Amikor a rostély kellôen forró, és a faszén csak parázslik alatta, a hússzeleteket rárakjuk és oldalanként kb. 4-4 percig sütjük. Savanyúságokkal meg puha kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.