Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, üvegesre pároljuk benne a hagymát. Meghintjük a liszttel, 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel, és felforraljuk. Beleszórjuk a sajtot, borssal és pirospaprikával fűszerezzük. Csak addig főzzük, amíg a sajt elolvad. A metélőhagymát leöblítjük, konyhai ollóval, frissen a tányérba mert levesre vágjuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 189 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.