Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a vajat, üvegesre pároljuk benne a hagymát. Meghintjük a liszttel, 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel, és felforraljuk. Beleszórjuk a sajtot, borssal és pirospaprikával fűszerezzük. Csak addig főzzük, amíg a sajt elolvad. A metélőhagymát leöblítjük, konyhai ollóval, frissen a tányérba mert levesre vágjuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 189 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.