Az összeállítás:
A lisztbe keverd bele a sót, majd a kb. 1/2 cm-es kockákra vágott hideg vajat. Nem kell, hogy késtörő kemény legyen, de semmiképpen se puha!!! Most jön a morzsázás... El kell bögyörgetni a vajdarabkákat a liszttel... utána bele a sajtot és a fűszereket. Eleinte lehet, hogy túl száraznak tűnik majd, de a kezed meg fogja olvasztani a vajat előbb-utóbb, úgyhogy ne add fel!! Ha összeállt a massza (gyurma állagúra), felezd meg, sodord 3 cm átmérősre, és csavard be fóliába. Legalább 2-3-4 órára tedd hűtőbe, de ott maradhat 1-2 napig is.
Sütés: A fóliából vedd ki, jöhet a szeletelés... Hogy milyen vastag legyen?!? Kinek mi tetszik. Neken a 1/2 cm-es vastagság jött be eddig a leginkább. A tepsit nem kell semmivel sem kezelni sütés előtt, mert a temérdek vaj, amit belegyúrtunk a tésztába, megteszi a hatását. A legjobb üvegtálban sütni, szerintem ebben pirul meg az alja a legkevésbé... Közepesnél erősebb lángon sütöm, úgy 10 percig, de ha már látod, hogy halvány barna a széle, akkor jó. Mindig óriási siker!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.