Elkészítés: A narancsok héját lereszelem, az egyik levét kifacsarom, a másikat lehártyázom és a húsát felaprítom. A narancskrémhez lisztből, tejből, narancsléből besamelt főzök, ha kihűlt, kanalanként belekeverem az előre habossá kevert margarin + cukor + narancshéj krémbe. A legvégén keverem bele a narancs húsát. A gesztenyemasszát és a rumot keverőgéppel átdolgozom, majd egy folpack-on vizes kézzel kb. 30x20 cm nagyságúra nyomkodom.
A közepére csíkban elosztom a narancskrémet, és a folpack segítségével a gesztenyét feltekerem. Legalább 2 órára hűtőbe teszem, majd a folpack levétele után bevonom csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.