Elkészítés: A gombákat megmosom, törzsüket eltávolítom, belehelyezem egy serpenyőbe, melybe kevés olívaolajat öntöttem. A gombákat sózom, borsozom, s megtöltöm a májpástétommal. Beteszem az előmelegített sütőbe, s hőlégkeveréssel 180 C fokon 20 percig sütöm.
Közben a rizst felteszem főni, lereszelem a sajtot, s aprítom a petrezselymet.
Majd a gombákra teszem a sajtot, s további 10 percig sütöm.
Tálaláskor tányérra helyezem a gombát, mellé rizst, szórok rá petrezselymet és borsot, locsolok rá chiliszószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.