Elkészítés: Felütjük a tojást, majd a vízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a zúzott fokhagymát. a sót és a borsot. Ezután hozzáadjuk a lisztet is, és szokásos galuskamasszát keverünk belőle, majd félretesszük. A gomba végeit megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Serpenyőben megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, megsózzuk, és rátesszük a gombaszeleteket. Befedjük, és a saját levében puhára pároljuk. Ezután elfelezzük és kissé hűtjük. Egyik felét belekeverjük a galuskatésztába, majd ezt szokásos módon beleszaggatjuk forró vízbe, és megfőzzük. Ezután meleg vízzel leöblítjük, és melegen tartjuk. A megmaradt gombát visszarakjuk a tűzre, ráöntünk 1 evőkanál liszttel elkevert 2 dl vizet és a tejfölt, meghintjük ételízesítővel. Kevergetve alaposan kiforraljuk, majd tálba öntjük. A mártásra öntjük a gombás galuskát, és összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.