Elkészítés: A gombát apróra vágjuk.A rizst pici olajon megfuttatjuk, felöntjük 4 dl vízzel, hozzáadjuk a gombát, a finomra vágott petrezselyemzöldet, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük. Közepes tűzön felforrósítjuk, lefedjük, és takaréklángon főzzük. Néha meg keverjük. Kb. 20 perc alatt megfő. A meleg gombás rizshez keverünk 1 tojást, majd kikent olajos tepsibe négy nagyobb fészket formázunk belőle. Mindegyikbe 1-1 nyers tojást ütünk. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tojások jól átsülnek. Tányérra helyezzük, és különböző zöldségekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.