Elkészítés: Egy nagyobb tűzálló tálat kenj ki olajjal (vagy zsírral). Teríts el az alján egy sor hámozott, felkarikázott burgonyát. Sózd meg, és helyezd rá a feldarabolt csirke csontosabb részeit. Szórd rá az apróra vágott gombát, a karikára szelt vöröshagymát és a felaprított petrezselymet, ízesítsd sóval, őrölt borssal. Locsold meg kevés zsiradékkal és tejföllel, majd rakosgasd rá a többi csirkehúst. Borítsd be a maradék burgonyaszeletekkel, öntözd meg tejföllel, zsiradékkal. Az ételízesítőt főzd fel 3 dl vízben, öntsd a rakott csirkére, és fedd le gondosan. Tedd a tálat előmelegített sütőbe, és közepes lángon addig párold, míg a lé elfő, és a hús megpuhul. Ekkor vedd le e fedőt vagy alufóliát, és a tetejét süsd pirosra. Külön tálban kínálj mellé tejfölt. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.