Elkészítés: A vajhalszeleteket sózom, borsozom, grillserpenyőben megsütöm néhány perc alatt szép csíkosra. Fordítás után mellérakom a darabolt camembert sajtot, és forgatva azt is meggrillezem. Ha jó minőségű, nem ereszt levet, nem folyik el, csak kellemesen meglágyul.
A tányérokra helyezett madársalátára dobálom a kicsire kockázott paprikát és a kukoricát. A joghurtba/tejfölbe keverek 1 evőkanál szója- és halszószt, kis sót és egy pár csepp citromot.
Az öntetet a a salátára csöpögtetem, mellé rakom a halat és a sajtot, valamint egy gerezd citromot. Frissen fogyasztandó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.