Elkészítés: Az aszalt gyümölcsöket 20 percig meleg vízben áztatjuk, majd a vizet leöntve a gyümölcsöket feldaraboljuk, és ráöntjük a bort.
A húst csíkokra vágjuk, besózzuk, és forró vajon pirosra sütjük. A serpenyőből kivesszük, melegen tartjuk, a visszamaradt zsiradékban megpároljuk a cikkekre vágott almát, körtét, majd hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket a borral együtt. Fűszerekkel ízesítve összepároljuk.
A gyümölcsmártással leöntjük a pulykahúst, burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.