Elkészítés: A vajat habosra keverjük, a cukrot apránként belekeverjük, a citrom reszelt héját hozzáadjuk, a lisztet a laza masszába beleszitáljuk, majd a rumot is beledolgozzuk. Egy kivajazott, zsemlemorzsával megszórt formába simítjuk.
Almás: az almát meghámozva kis szeletkékre vágjuk, ráhelyezzük a sütire, durvára vágott dióval és fahéjas cukorral megszórjuk.
Barackos: A barackot leforrázzuk, a héját lehúzzuk, kis szeletekre vágjuk, ráhelyezzük a sütire, majd durvára vágott mandulával megszórjuk.
Szilvás: felezzük, kimagozzuk, rátesszük a sütire.
Cseresznyés: A cseresznyét jól megmosva a tetejére szórjuk.
Előmelegített sütőben először nagy, majd pár perc után kis lángon tűpróbáig sütjük, kb. 45 perc. Kihűlve, porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.