Elkészítés: A paradicsomot és a hagymát felaprítjuk. Mi inkább nagyobbra szoktuk, nem túl apróra. A hagymát az olívaolajon egy nagyobb serpenyőben üvegesre pirítjuk, majd mikor ezzel megvagyunk, beletesszük a paradicsomot. (Közben a tésztát is feltehetjük főni.) A paradicsomot kicsit megnyomkodjuk, hogy levet eresszen. Később ráöntjük a sűrített paradicsomot (a mennyiség attól függ, mennyi levet eresztett a paradicsom). Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk az oregánót, jól megkavarjuk, és lassú tűzön rotyogtatjuk.
Közben megfőzzük a tésztát. Mire a tészta megfő, a szósz is kész. A tésztát leszűrjük, majd ráöntjük a szószt, összekeverjük, reszelt sajttal és tejföllel (vagy ízlés szerint) tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.