Elkészítés: A meghámozott burgonyát vastagabb, hosszúkás szeletekre vágod. Serpenyőben üvegesre sütöd, megsózod, és egy tepsire helyezed. Közben a vöröshagymát felaprítod, és olajon megpirítod. Egy nagyobb edénybe rakod a hagymát, és ráöntöd a főzőtejszínt. Ebből a mártásból rakj egy keveset a burgonyára. Előveszed a csirkét, és vékony, kb. fél tenyérnyi nagyságú szeletekre vágod. Azért ne legyen nagyobb, mert nehezebb szedni ha, elkészül. Megsózod a húst, és belemártogatod a tejszínes mártásba, majd szépen a burgonya tetejére rakod. A maradék mártást is öntsd rá egyenletesen. Rakd sütőbe, és süsd kb. 45 percig.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.