Elkészítés: A csirkemellet féltenyérnyi darabokra vágjuk, sózzuk, és a lisztben megforgatjuk. Tojásainkat a maradék liszttel simára keverjük, majd 1-2 evőkanál vizet adunk hozzá, hogy sűrű massza legyen belőle. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a reszelt vöröshagymát is.
A hússzeleteket beleforgatjuk, és kedvenc teflonserpenyőnkben ujjnyi forró olajban addig sütjük, míg a bundája össze nem áll. Szűrőlapáttal kiemeljük, lecsepegtetjük, és legszebb jénainkba fektetjük.
A szalonnát a szeletek nagyságára vágjuk, és mindegyikre fektetünk egyet. A maradék tojásos masszát a tejföllel kikeverjük, rálocsoljuk a hússzeletekre, és előmelegített, 200 fokos sütőben pirosra sütjük.
Tálaljuk burgonyapürével, friss salátával, és egy szép zöldveltelinivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.