Elkészítés: A margarint 10 dkg liszttel elkeverjük. A többi liszthez hozzákeverjük a tejben felfuttatott élesztőt, a tojás sárgáját, ízlés szerint sózzuk, és langyos tejjel rétestészta keménységű tésztát gyúrunk belőle, kidolgozzuk. A tésztát vékonyra sodorjuk, rákenjük a liszttel elkevert margarint, összehajtogatjuk. A hajtogatást 3x ismételjük, a hajtogatások között negyed óra szünet legyen. Ezután kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tojással megkenjük, megszórjuk kevés sajttal, megsütjük.
Amíg sül, elkészítjük a tölteléket: A 2 evőkanál lisztből a 2 dl tejjel, kicsi margarinnal besamelt készítek, és még forrón belekeverem a két tojás sárgáját, sózom, borsozom, belekeverem a kétféle reszelt sajtot. A még meleg pogácsákat kettétöröm, ezzel a töltelékkel megtöltöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.