Elkészítés: A hagymát kevés olajon üvegesre dinszteljük, hozzátesszük a felkockázott csirkemellet, együtt pároljuk tovább. Amikor a hús kifehéredett, hozzádobjuk az ananászkonzervet lé nélkül, esetleg kevés lével. (Én általában kisebbre is vágom az ananászdarabokat, de akit nem zavarnak a nagyobbak vagy kevés az idő, az bátran beleöntheti.) Együtt átforgatjuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd ráöntjük a főzőtejszínt, és míg összeforr, alaposan átkeverjük. Ha nem találjuk elég sűrűnek, némi liszttel elkevert tejfölt még tehetünk az ételhez.
Az elkészült szószt tésztával vagy párolt rizzsel tálaljuk. Reszelt sajttal meghinthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.