Elkészítés: A fahéjból, a szegfűszegből és egy citrom lehámozott héjából körülbelül 1dl vízzel fűszerkivonatot készítünk, majd hagyjuk kihűlni. 2 darab narancsot meghámozunk, kettőnek pedig lereszeljük a héját, majd a levüket kifacsarjuk. A kifacsart narancsleveket, a 100%-os narancslevet, a fűszerkivonatot, a joghurtot, és a 2 darab narancs lereszelt héját egy lábosba tesszük, és néha megkeverve felforraljuk. Ha felforrt, utánízesítünk, majd lehűtjük.
A lehámozott narancshéjat apró kockákra vágjuk, és kevés cukorral kandírozott narancshéjat készítünk belőle.
A tojásfehérjéket kevés porcukorral kemény habbá verjük, és kanállal forrásban lévő vízbe galuskákat szaggatunk belőle.
A lehűlt narancslevest a habgaluskákkal tálaljuk, melyeknek a tetejére kevés kandírozott narancshéj kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.