Elkészítés: A sovány darált sertéshúst a nyers tojással, 2 kis fej reszelt vöröshagymával, zsemlemorzsával, 2 kiskanál pirospaprikával meg egy kevés sóval összedolgozzuk.
Vizes kézzel apró gombócokat formálunk belőle, kb. 15 db lesz belőle.
Egy olyan serpenyőben, amit a sütőbe is
betehetünk, 5 dkg vajon megsütjük. Ezután egy kevés vizet öntünk alá, és az edényt letakarva, a sütőben 20 percig pároljuk.
Ezután a gombócokat kiszedjük, a maradék levét a tejföl meg 1 evőkanál liszt keverékével besűrítjük. A tűzről levéve 10 dkg sajtot belereszelünk. Jól összekeverjük, és forrón a gombócokra öntjük.
Petrezselymes rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.