Elkészítés: Burgonyás tésztát készítünk úgy, hogy a főtt, összetört, kihűtött burgonyához lisztet, zsírt, tojást és kis sót adunk. Összegyúrjuk, 10-15 percig
pihentetjük, míg a töltelék elkészül.
Főtt, apró kockákra vágott marhahúst vajon fonnyasztott póréhagymával és reszelt sajttal elkeverünk.
A krumpis tésztából gombócokat készítünk, a hússal töltjük, sós vízben kifőzzük.
Besamelt készítünk tormával, tejszínnel,
tojássárgájával.
Vajazott tűzálló tálba rakjuk a gombócokat. Leöntjük a tormás mártással. Füstölt sajttal megszórjuk, és megsütjük.
Friss reszelt tormával frissíthetjük tálaláskor a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.