Elkészítés: A borsót beáztatjuk egy éjszakára.
A hagymát, fokhagymát, paradicsomot apróra vágjuk, a répát lereszeljük.
Olajon megdinszteljük a fokhagymát, hagymát, és kicsit megsózzuk. Hozzáadjuk a répát és a paradicsomot. Ízlés szerint borsozzuk és pár percig pirítjuk. Hozzáadjuk a borsót, a citromlevet, a leveskockát, és felöntjük körülbelül 5 dl vízzel. Az elfőtt levet kis adagokban pótoljuk, hogy a végére elpárologjon - így nem kell később sűríteni. Amikor puhára főtt, hozzáadjuk a paradicsompürét és a bazsalikomot. Ha nem elég fűszeres, citromlével, borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.