Elkészítés: Már előző nap tejbe áztatom a kacsamájat, és lefedve a hűtőszekrénybe teszem. Másnap a megtisztított és apróra vágott hagymát 1 evőkanál kacsazsíron üvegesre fonnyasztom, rádobom a kis kockákra vágott paprikákat. Együtt pirítom egy kicsit, majd hozzáadom a rizst. Sózom, borsozom, és beleteszem a pépesített fokhagymát. Ráöntök 4 dl forró vizet, és kis lángon gyakori keverés mellett majdnem puhára párolom. A maradék zsíron lepirítom a leszűrt kis kockákra vágott májat, a rizsbe keverem, és még annyi forró vizet öntök hozzá, hogy épp csak nedves legyen az étel, de az alján ne gyűljön össze lé. Fedő alatt 5-6 percig párolom. Akkor jó, ha majdnem száraz. Villával felkeverem, reszelt sajtot szórok rá, és fűszeres paradicsommártást kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.