A csirkemellfilét szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés vajon, oldalanként 1-1 perc alatt megsütjük. Kivajazott tepsibe félretesszük.
A maradék vajon az összevágott újhagymát megdinszteljük, majd a megtisztított és feldarabolt gombát hozzátesszük, sózzuk, 3 perc alatt összepároljuk, az aprított petrezselyemzölddel megszórjuk.
A főzőtejszínt kb. 1 evőkanál keményítővel elkeverjük, majd ezzel hirtelen besűrítjük, és 1 percig forraljuk.
Az így kapott szószt a már elkészített csirkemellre halmozzuk, és reszelt sajtot rászórva 210 fokos sütőben 5 percig sütjük. Krumplipürével, rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.