Elkészítés: A mandarint (narancsot) szeleteire szedjük és felaprítjuk. A kivi közepéből 4-5 szeletet vágunk, a többi részét apróra daraboljuk.
A zselatint hideg vízben összekeverjük, majd feltesszük melegedni, de vigyázni kell, hogy fel ne forrjon. Akkor jó, ha felhígul az állaga.
4 pudingformát kibélelünk, az aljára
kiviszeleteket, az oldalára mandaringerezdeket teszünk.
A joghurtot összekeverjük ízlés szerinti
édesítőszerrel és citromlével. A zselatint kinyomkodjuk, kevés forró vízben feloldjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a zselatinnal és a megmaradt gyümölccsel együtt a joghurtba keverjük.
A masszát szétosztjuk a formákba, 3 órára mélyhűtőbe, majd ezt követően 2 órára normál hűtőbe tesszük. Tálaláskor forró vízbe mártjuk, tányérra borítjuk. Természetesen elkészíthető bármilyen más gyümölccsel is, ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.