Elkészítés: A gyümölcsöket (pl. nektarin, szőlő, eper, ami idény szerint bármi lehet, de akár konzerv gyümölcsöt is használhatunk) szép vékony szeletekre vágjuk.
A zselatint meleg vízben felolvasztjuk. A tejszínt a cukorral habosra verjük, és óvatosan hozzáköntjük a joghurthoz. Ezután beleöntjuk a felolvasztott zselatint is, és az egészet elkeverjük.
Egy csatos tortaformát fóliával kibélelünk, a vékonyra szeletelt gyümölccsel kirakjuk, ráöntjük a joghurtos krémet, megszórjuk a kukoricapehellyel, kicsit bele-belekeverünk a krémbe, majd hűtőbe tesszük dermedni 5-6 órára, de akár egy egész éjszakára.
A torta tetejét is díszíthetjük gyümölcsökkel, de akár hagyjatjuk simán is, megszórjuk ropogós kukoricapellyel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.