Elkészítés: Keverőtálban összekeverjük a húst, a kissé felvert tojást, a sót, a borsot, a reszelt sajtot, a sört, és kézzel jó alaposan kidolgozzuk, majd annyi morzsát adunk hozzá, hogy lágy, de formázható masszát kapjunk. Legalább 30 percig pihentetjük.
A masszából 10 db tenyérnyi nagyságú fasírtot készíthetünk, mindegyik közepébe juhtúrógombocókat téve. Pogácsákra formázva, kissé lelapítva paprikás lisztben megforgatjuk.
Füstölésig felhevített serpenyőbe kevés olajat téve a fasírtok mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Fogyaszhatjuk hidegen, melegen, salátával, sült vagy petrezselymes burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.