Elkészítés: Egy fazékban melegíteni kezdjük a bort. Hozzáadjuk a feldarabolt vöröshagymát, valamint a fokhagymát. A májat megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, és a borban addig pároljuk, amíg kifehéredik. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tejszínt, majd leturmixoljuk, és formákba öntjük.
A bacont ropogósra sütjük, és a pástétomba tűzdeljük. A pástétomot ezután lehűtjük.
A szalonna visszamaradt zsiradékán megkaramellizáljuk a cukrot, majd beleszórjuk a dióbelet. Tálaláskor az egészet a pástétomra öntjük. A diós cukormázat megdermeszthetjük a kacsamáj tetején, de kínálhatjuk forrón is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.