Elkészítés: Ízlés szerinti mennyiségű kakaót elkeverünk porcukorral. A krumplit megfőzzük, majd forrón áttörjük, és melegen összekeverjük a felvert tojásokkal. Ha kihűlt, hozzáadjuk a lisztet, összegyúrjuk. Ha túl lágy a tészta, akkor még teszünk hozzá lisztet. Kb. 5 cm átmérőjű hengert formálunk belőle, 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket ezután szétlapítjuk, a markunkba fogjuk, és beleteszünk 1 kiskanál cukros kakaót. Összecsípjük a tésztát, és kis gombócot formálunk belőle, majd lisztben megforgatjuk, így még jobban formálható lesz. Forrásban lévő sós vízben kifőzzük, majd beleforgatjuk pirított zsemlemorzsába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.