Elkészítés: A sertéshúst csíkokra vágjuk, és a felforrósított olajon fehéredésig sütjük. A finomra aprított hagymákat a húshoz adjuk, és néhány percig kevergetve pároljuk. A megtisztított, felszeletelt gombát hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az ízlés szerinti mennyiségű kakukkfüvet, majd felöntjük az alaplével. Lassú tűzön, fedő alatt puhára főzzük.
Amikor a hús és a gomba is megpuhult, hozzákanalazzuk a tejfölt. Néhány percig még rotyogtatjuk, majd friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.