Elkészítés: A húst leöblítjük, falatnyi kockákra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot megmossuk, húsukat kis kockákra aprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, szintén kockákra vágjuk. A káposztát ízlés szerint átöblítjük, hogy ne legyen túl savanyú.
Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a pirospaprikát, a burgonyát, és megkapatjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük a levessel, és lassú tűzön kb. 20 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
Tálaláskor tejfölt is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.