Elkészítés: A húst a sütést megelőző este besózzuk, a zúzott fokhagymával bedörzsöljük. Letakarva, hűtőben másnapig így pácoljuk.
A káposztát, ha túl savanyú kissé átmossuk, majd egy peremes tepsi vagy tűzálló tál aljára terítjük.
A köménymaggal és a cukorral behintjük, a hagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, a káposztára szórjuk. Erre kerül a felkarikázott alma, aminek a magházát kivágtuk. A megtisztított, felszeletelt burgonyával befedjük, kissé megsózzuk, majd a hússzeleteket ráfektetjük.
Alufóliával letakarjuk. Előmelegített sütőben közepes lánggal 180 fokon kb. 75 perc alatt megsütjük, a vége felé a fóliát levesszük, szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.