Elkészítés: A hagymát, paprikát, paradicsomot olajon megpirítom, aztán mehet hozzá a hús. Addig pirítom, míg kifehéredik. Ezután hozzáadom a fűszereket, kicsit így is pirítom, majd felöntöm BŐ vízzel. Fontos, hogy BŐ vízzel, mert miután félig megpuhult a hús, utána adom hozzá a káposztát, puhára főzöm együtt. Ha túl hígnak tűnik, kanállal megcsapolom. A rizst külön megfőzöm, s ha kész, a káposztás hússal összekeverem, összerottyantom. Tejföllel tálalom.
Ha valaki szereti a füstölt ízeket, összekeveréskor rakjon bele egy kevés nagyon apróra vágott füstölt kolbászt, főzze még kb. 10 percig.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.