Elkészítés: A csirkemellfiléket egészben hagyom, és bepácolom a joghurtba, amit elkeverek 2-3 evőkanál olajjal és bőven megfűszerezek (oregánó, petrezselyem, só, bors, 2-3 gerezd zúzott fokhagyma). Igazából minél továbbáll, annál jobb. A sütéshez kiolajozok egy mélyebb tepsit, belerakom a pácból kivett husit. (Nem kell lerázni vagy letörölni a joghurtot róla, maradjon rajta belőle!!) A húsra rászórom a kapribogyót (a leve még kelleni fog), és nagyvonalúan köré dobálom még a nyolcba vágott citromot, a maradék fokhagymát (gerezdekre szedve, megpucolva, de a gerezdeket egészben hagyva), megszórom még egy kis oregánóval, petrezselyemmel, azátn jöhet rá még egy kis só-bors is. Ezután aláöntöm a kapribogyó levét, a fehérbort, meglocsolom egy kis olajjal a tetejét. Lefedve puhára párolom, azután fedetlenül addig sütöm, amíg szépen, szolidan megpirul a húsi, de arra azért figyelek, hogy ne száradjon ki. Elvileg eddigre az aláöntött levéből sűrűbb, finom szaft lesz, ezzel tálalásnál nyakonöntöm a húsokat. Lehet tenni a tányérra a vele együtt megpirult citromdarabokból és a puhára sült fokhagymából is! Valami nem túl száraz-nem túl szaftos köret illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.