Elkészítés: A karajt gyengén kiveregetem, sózom, borsozom. Lisztben megforgatom, kevés vajban mindkét oldalát megsütöm. Egy tepsit kikenek vajjal, beleteszem a sült karajszeleteket, a tejfölt elkeverem a 4 evőkanál liszttel, 1 evőkanál ételízesítővel, és midegyik hús tetejére teszek a masszából, hogy tljesen beborítsa, ráborítom a húsokra a tarjaszeleteket, és a füstölt sajttal befedem. Közepesen forró sütőbe rakom, megsütöm. Rizzsel, krumplival tálalható. Hidegen is finom. Gyorsan elkészíthető és laktató étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.