Elkészítés: A csirkemellett alaposan megtisztítom és apróra darabolom (kockákra vagy vékony csíkokra), majd ízlés szerint fűszerezem az ételízesítővel és borssal. A karalábét egészen vékony csíkokra felvágom (vagy nagylyukú reszelőn lereszelem). Ezt is - a húshoz hasonlóan - ízlés szerint megfűszerezem. Mindkettőt beteszem a hűtőbe állni minimum 1/2 óráig.
A vöröshagymát apróra vágom, majd kevés forró olajon világosra dinsztelem. Az előkészített csirkemellet nozzáadom, és gyakori kevergetés mellett majdnem készre párolom. Hozzáadom a karalábét, elkeverem a hússal, majd néhány percig együtt párolom a karalábés húst.
Natúr, párolt rizzsel a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.