Elkészítés: A porcukrot egy kis lábasban felolvasztjuk, amikor világosbarna a színe, beleöntünk egy kis tejszínt. Amikor már elolvadt a cukor, 2 darab szufléformát kivajazunk, és a karamellizált porcukrot beleöntjük. Az edényben maradó karamellás cukorhoz öntjük a tejszínt, és egy kicsit még kevergetjük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a krémsajtot, és kézi habverővel lazítjuk, 1 csomag zselatin fix-et belekeverünk a masszába. Ezután a megmaradt tejszínhabot keményre felverjük, és ehhez is adunk fél csomag zselatin fixet. Amikor már úgy érezzük, hogy eléggé keménynek mondható a hab, a krémsajtos-tejszínes, kicsit karamellás krémmel összeforgatjuk.
Így már csak a szufléformába öntjük az elkészített krémsajtos panna cottát, és mehet a hűtőszekrénybe. Ennek az a lényege, hogy megdermedjen, erre kb. 4-5 órát is kell várakoznunk. Amikor már úgy látjuk, hogy eléggé megdermedt, körbevágjuk a szufléformát, és kiborítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.