Elkészítés: Forró zsiradékban megdinszteljük a vöröshagymát, majd a fokhagymát is. Felengedjük kb. 1,2 l vízzel. Ízesítjük a leveskockával, hozzáadjuk a zöldségrózsákat, a burgonyát, együtt puhulásig főzzük.
A karfiol- és brokkolirózsákból pár darabot a tálaláshoz félreteszünk, a többit a levessel leturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, utána ízesítjük szerecsendióval, borssal, sóval, a félretett karfiol- és brokkolirózsákat hozzáadjuk, egyet forralunk rajta.
Tálalásnál a tányérok aljára vagy a leves tetejére szórhatjuk a reszelt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.