Elkészítés: A szalonnát és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk az olajon, majd fehéredésig sütjük rajta a húsokat.
A combokat tepsibe rakjuk, a visszamaradt hagymás-szalonnás szaftba tesszük a 8 felé vágott paradicsomot, a kis csíkokra vágott zöldpaprikát, a felaprított gombát, a húsleveskockát, sót, borsot, fűszerpaprikát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Összeforraljuk és ráöntjük a húsokra.
A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és betakarjuk vele a húsokat, enyhén megsózzuk, majd alufóliával letakarva kb. 90 percig sütőben pároljuk.
Tálaláskor egy nagyobb hőálló edényt
körberakunk a karfiollal, közepére szedjük a combokat.
A tejfölt simára keverjük a liszttel és a tepsiben visszamaradt szafttal, majd összefőzzük, végül rákanalazzuk a karfiolra és a húsokra.
Kifőtt penne tésztával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.