Elkészítés: A krumplit megfőzzük héjában, a karfiolt sós vízben. A prézlit aranysárgára pirítjuk egy teflonserpenyőben, olaj hozzadása nélkül (de lehet olajban is). Amikor a krumpli megfőtt, meghámozzuk, karikákra vagy kockára vágjuk. A karfiolt vagy szétszedjük rózsáira vagy felszeleteljük.
Amikor minden elő van készítve, egy lábosban könnyedén összekeverjük a krumplit, karfiolt és a prézlit. Megsózzuk ízlés szerint, majd kevés olajjal meglocsoljuk. 5 percre forró sütőbe tesszük. Melegen tálaljuk, de nagyon finom hidegen is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.