Elkészítés: A brokkolit előfőzzük, majd leszűrjük, felaprítjuk. A csirkecombokat előkészítjük, megsózzuk, félretesszük.
A bacont megpirítjuk, és hozzáadjuk a zsemlét. A tejet a tojással összekeverjük habverővel, beletesszük a felaprított brokkolit és a baconos zsemlekockákat. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és belemorzsoljuk a márványsajtot is. Összedolgozzuk.
Minden csirkecomb bőre alá teszünk a töltelékből, és szorosan egymás mellé tesszük őket egy akkora tepsibe, hogy a combok összeérjenek. 180 fokos előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órát.
Tálalhatjuk zöldsalátával, fokhagymás-fűszeres sült burgonyakockával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.