Elkészítés: A tejet, a cukrot, a margarint és a kakaóport összefőzzük, míg a margarin teljesen el nem olvad. Utána hozzáadjuk a rumot és a diót.
A háztartási kekszet darabokra törjük egy nagyobb tálban. (Lehet benne nagyobb-kisebb, én egy kekszet kb. 4-6 darabra törtem.) A kekszre öntjük a kakaós krémet, összekeverjük. Fél órát pihentetjük, időnként átkeverjük.
Az őzgerincformát kibéleljük fóliával, beleöntjük a kekszes masszát. Hűtőben minimum 3 órát pihentetjük, hogy a keksz megpuhuljon.
Kiborítva, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.