Elkészítés: 1. A darált háztartási kekszet egy mélyebb tálba öntjük, hozzáadjuk a 3 evőkanál kakaóport, a kristálycukrot vagy porcukrot, a rumaromát, az olvasztott margarint, és végül lassan hozzáöntjük a tejet. Jól elkeverjük, összegyúrjuk.
2. Ha összegyúrtuk, kb. 5-10 percet pihentetjük. Majd elkezdjük formázni süni alakú formákra.
3. Ha végeztünk a formázással, akkor következik a díszítés. Először megcsináljuk a csoki cseppekből a sünik szemeit és az orrát (nem muszáj, csak így élethűbbnek néznek ki). Ha ezzel végeztünk, akkor a tortabevonó étcsokit feldaraboljuk, hozzáöntjük a 2 evőkanál olajat, és felmelegítjük. Majd az olvasztott csokival bekenjük a süniket,és a még meg nem dermedt csokira rászórjuk a tartadarát.
4. Kb. 1 óra pihenés és fél óra hűtés után fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.