Elkészítés: A burgonyát meghámozom és kb. 1x1 cm-es kockákra vágom. Forró olajba teszem, és erős tűzön pirítani kezdem. Közben a vöröshagymát nem túl apró kockára vágom, és a krumplihoz adom. Fűszerezem, és addig sütöm, amíg szép piros színt kap. Ekkor a 2 gerezd fokhagymát vagy késsel lekaparva, vagy fokhagymaprésen átnyomva belekeverem, de már nem sütöm tovább (így megmarad a fokhagyma intenzív aromája).
Sült húsokhoz kiadós köret lehet, de az én családom leginkább tükörtojással, sült virslivel szereti vacsorára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.