Elkészítés: Öntsük a lisztet, a cukrot, a sütőport, a sót és a lágy vajat egy tálba, és elektromos kézimixerrel keverjük alacsony sebességen, amíg homokszerű állagot nem kap. Fokozatosan öntsük bele a tej felét, és keverjük, amíg fel nem veszi a tejet. Villával verjük fel a tojást, a vanília-kivonatot és a maradék tejet egy külön tálban, majd öntsük a lisztes keverékhez, keverjük tovább, míg sima tésztát nem kapunk.
Melegítsük elő a sütinyalóka-készítőt, töltsük fel a tésztával. 5 perc sülés után kivehető a tészta a formából.
Miután kihűltek a tésztagolyók, mártsuk felmelegített étcsokoládéba, majd forgassuk meg kókuszreszelékben. Pálcikára szúrva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.