Elkészítés: Az összetevőkből kakaós piskótát sütünk.
A krémhez a margarint gőz felett megolvasztjuk. Hozzáadjuk a cukrot és a kakaóport. Folyamatosan kevergetve visszahűtjük. Beleöntjük az aromát.
A krémmel megkenjük a piskótát, majd 15-20 percre a hűtőbe tesszük.
A csokit gőz felett felolvasztjuk, elkeverjük az olajjal, és a kakaós krémre kenjük, majd megszórjuk kókuszreszelékkel. Szeletelés előtt tegyük egy órára a hűtőbe. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.