Elkészítés: Megsütjük a kakaós piskótát, hagyjuk kihűlni, majd 3 lapba vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük.
A kókuszreszeléket tejben 10-15 percig főzzük, leszűrjük. A leszűrt tejet kiegészítjük 4 dl-re, és megfőzzük vele a pudingot. Hozzáadjuk a cukrot, és kanalanként belekeverjük a felolvasztott /de nem forró/ margarint. Hozzáadjuk a kókuszt, és jól elkeverjük.
A krémmel megkenünk 2 lapot, egymásra tesszük. A harmadik lapot a tetejére tesszük, és bevonjuk a tejszínhabbal, majd megszórjuk a tortadarával vagy reszelt csokival.
Szeletelés előtt 1 órára a hűtőbe tesszük. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.