Elkészítés: A gombákat megmosom, törzsüket eltávolítom, berakom egy nagy, nyél nélküli serpenyőbe. Középre kerülnek a krumplik és a paradicsom, a szélére pedig a koktélparadicsom. Öntök rá kevés vizet és olajat, fűszerezem. Lefedem, s a tűzhelyen párolom 15 percig.
Közben felkarikázom a kolbászt, lereszelem a sajtot.
Megforgatom a zöldségeket, a gombákra teszek 1-1 szelet kolbászt, fedő nélkül berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe légkeverésen, újabb 15 percig. Ezután a gombákra szórom a sajtot, és a sütpőbe visszatolva megvárom, míg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.