Elkészítés: Az egyik fej hagymát apróra vágom, sózom, olajon üvegesre dinsztelem, majd belerakom a pirospaprikát. A savanyú káposztát átmosom, majd belerakom a hagymás-paprikás alapba, beledobok néhány szem borsot, főzöm-párolom, majd a végén teljesen elfőzöm a levét.
A rizst megfőzöm a szokásos módon.
A másik fej hagymát szintén apróra vágom, sózom, olajon üvegesre dinsztelem. Belerakom a darált húst, és ezt is megpárolom-megsütöm.
Ha kész, kiolajozok egy tepsit, alulra megy a káposzta 2/3 része, erre kerül a főtt rizs, kicsit sózott tejföl, darált hús, majd a káposzta maradéka. Az egészet még meglocsolom sok-sok tejföllel, majd előmelegített sütőben megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.