Elkészítés: Meleg tejben, cukorral, kevés liszttel felfuttatjuk az élesztőt, amíg a margarint a meglangyosított (mikróban 1/2 perc) liszttel összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját és a sót, majd a felfuttatott élesztőt. Jól kidolgozzuk, és meleg helyen 1/2-1 órát kelesztjük. Közben a túrót krumplinyomóval áttörjük, beletesszük a reszelt hagymát és a fűszereket, majd állni hagyjuk. Kelesztés közben a sütőt érdemes bekapcsolni, jó melegre (villany 200 fok)! Ha a tészta felfutott (kb. háromszorosára) kinyújtjuk, amennyire lehet, elkenjük rajta a kőrözöttet, majd feltekerjük, felébe egymásra hajtjuk, és kb. 2 cm vastagra nyújtjuk. Aki akarja, pogácsaszaggatóval is bíbelődhet, de - nekem 3 gyerekem van - én késsel 3x3 cm-es kockákra vágom, már a sajtot is 3x3 -as szeletekben dobom a tetejére, és mehet a sütőbe. Az első tepsi kb. 20 perc, a második 15.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.